VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
PASTRY CHEF Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 PASTRY CHEF

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8510
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

PASTRY CHEF Empty
Bài gửiTiêu đề: PASTRY CHEF   PASTRY CHEF I_icon_minitime21st December 2010, 10:17 pm

POSITION TITLE :­ PASTRY CHEF
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

OVERALL ASSIGNMENT
1.Responsible to plan organize the Pastry and Bakery section of me hotel.

2.To give a complete information to the staff under his supervision.

3.To delegate and give appropriate direction to his senior staff.

4.Ensure a high standards of quality in Pastry and Bakery production.

5.Reports to the Executive Chef on daily basis by filing the log-book and attending the daily briefing at 9.00 AM and 3.00 PM.

OPERATION ASSIGNMENT

1.Plan, organize. promotional event in the Delicatessen in coordination with the Delicatessen Supervisor.

2.Responsible for merchandising of the shop by having creative show piece and decoration.

3.Ensures a consistency in standard, set up, and refiling of the Delicatessen.

4.Keeps a record of all pastry events with sales analysis, comments, and debriefing minutes.

5.Provides recipes standard and pictures of all new creations.

6.Ensures that good quality ingredients are used to confections cakes and pastry.

7.Reinforces cleanliness and hygiene in his section.

8.Maximizes productivity, by motivating his staff for creativity.

9.Make sure that all his staff is aware of a!! activities in the hotel and with our main competitors.

10.Appraises and evaluates the staff under his supervision.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
PASTRY CHEF
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Executive Chef
» CHEF DE PARTIE
» EXECUTIVE CHEF
» SOUS CHEF position
» EXECUTIVE SOUS CHEF

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description FB Production-
Chuyển đến