VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8503
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF Empty
Bài gửiTiêu đề: SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF   SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF I_icon_minitime21st December 2010, 10:20 pm

POSITION TITLE :­ SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

RELATIONSHIP :

1.Reports directly to the Executive Chef.

2.Coordinates information with other departments and other section of Food and Beverage Outlets.

3.Interacts with guests, suppliers, staff in the absence of the Executive Chef

4.Responsible for handling of Event Orders before in the briefing.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES :
1.To perform all secretariat duties, such as : dictating. drafting. incoming and outgoing letters.

2.To update.'systematic files and implemented the computerization of all on diskette of all new events.

3.Computerization of all the Staff list. vacation plan, personnel references.

4.To prepare monthly report of Kitchen Training, Goals Progress, Food Cost Recapitulation.

5.To follow up transfer, requisition related to food production.

6.To be trained every year on update of computer program.

7.To keep confidential all sensitive issue ( staff, salary, warning, special project ).

8.Performs related duties and special project assignment.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
SECRETARY TO EXECUTIVE CHEF
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Executive Chef
» EXECUTIVE CHEF
» EXECUTIVE SOUS CHEF
» PASTRY CHEF
» SOUS CHEF position

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description FB Production-
Chuyển đến