VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
MINI BAR SUPERVISOR Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 MINI BAR SUPERVISOR

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8510
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

MINI BAR SUPERVISOR Empty
Bài gửiTiêu đề: MINI BAR SUPERVISOR   MINI BAR SUPERVISOR I_icon_minitime21st December 2010, 10:23 pm

POSITION TITLE :­ MINI BAR SUPERVISOR
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :
Under
the general guidance and supervision of the Executive Housekeeper or
delegate and within the limits of established corporate and local Hotel
Policies and Procedures, oversees and directs all aspects of the mini
Bars operation.

RELATIONSHIP :
1.Reports directly to the Executive Housekeeper or delegate.

2.Interacts supervision of mini Bar personnel.

3.Interacts with guests and other departments as appropriate.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES :
1.Responsible for the daily allocation of work and monthly schedules for assigned personnel.

2.Ensures
assigned employees have necessary equipment and supplies to carry out
their duties to standard as well as per procedures and rules.

3.Ensures
that all mini Bars in guest rooms, occupied and none occupied, are
checked for consumption, charged and refilled daily.

4.Ensures all mini Bars are defrosted, clean and in good state of repair at all times.

5.Monitors
assigned personnel to ensures check out rooms due out rooms are
promptly checked in order to change the appropriate guest bills and
minimize late­ charges.

6.Ensures mini Bar stores inventory is replenished daily and accurately to maintain par-inventory.

7.Prepares daily and monthly mini Bar Summary.

8.Prepares daily late-charges report.

9.Ensures mini Bar Stores, equipment and cupboards are clean, organized and well maintained at all times.

10.Ensures
all guest complaints are handled promptly, efficiently and refereed to
Executive Housekeeping or delegate as soon as possible.

11.Assists in identifying training needs and implementing training sessions.

12.Maintains appropriate standards of conduct, dress hygiene, uniform and appearance of assigned personnel.

13.Established and maintains effective employee relations.

14.Reports all unusual activities in assigned areas.

15.Complies with Security and Emergency Procedures, Health and Safety Policies for guests and employees.

16.Attends and participates in departmental meetings and training session as required.

17.Performs related duties and special projects as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
MINI BAR SUPERVISOR
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Princess Annam resort and Spa cần tuyển room supervisor + laundry supervisor
» Cắt mí mini deep giữ được bao lâu? Công nghệ cắt mí mắt mini deep như thế nào?
» FOOD & BEVERAGES SUPERVISOR
» BANQUET SUPERVISOR
» SUPERVISOR OF ADMINISTRATION

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description F&B Service-
Chuyển đến