VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
ASSISTANT BANQUET MANAGER Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 ASSISTANT BANQUET MANAGER

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8503
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

ASSISTANT BANQUET MANAGER Empty
Bài gửiTiêu đề: ASSISTANT BANQUET MANAGER   ASSISTANT BANQUET MANAGER I_icon_minitime21st December 2010, 10:31 pm

POSITION TITLE :­ ASSISTANT BANQUET MANAGER
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :
Responsible
for supervising and coordinating the activities of all banquet
personnel engaged in providing venue, courteous and efficient service of
Food and Beverage due to increasing sales in Banqueting.

RELATIONSHIP :
1.Reports directly to the Banquet Manager
2.Provides functional assistance and direction to the banquet operation.
3.Interacts
with individuals outside the hotel including, but not limited to,
clients, suppliers, government officials, competitor and other members
of the local community.
4.Coordinate functions and activities with other department heads and Food and Beverage department heads as appropriate

PURPOSE :
1.Supervises,
coordinates, and participates in the activities of all banquet
personnel, ensuring that instructions from Banquet Manager carried out.

2.Has to be a good salesman; good in human relations; personal contact with the guest; giving courtesy; call to VIP guest.

3.Know the product inside/all restaurant menus, as well as service.

4.Able to keep necessary actions.

5.Assist the Banquet Manager accomplishing goal reports.

6.Ensuring the grooming and general appearance of personnel conform to hotel standard.

7.See to all function rooms are clean, orderly and well maintained.

8.
Trains personnel, conducts meeting and briefing to discuss various
aspects of Food and service preparation of the function, sources
complain, increasing sales.

9.Able to control the expenses.

10.Giving
necessary guidance to Banquet Sales Representatives, control the report
book and ensure their exposure in the right community.

11.Controlling to all functions in the hotel/our and ensuring for the future functions.

12.Replaces the Banquet Manager on his day off and perform his duties.

13.Perform any other duties or special projects as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
ASSISTANT BANQUET MANAGER
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» BANQUET (CATERING) MANAGER
» BANQUET SUPERVISOR
» ASSISTANT FOOD AND BEVERAGE MANAGER
» BANQUET HEAD WAITER
» BANQUET WAITER

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description F&B Service-
Chuyển đến