VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
Trang ChínhTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

Gửi bài mới   Trả lời chủ đề này
Share | 
 

 FOOD AND BEVERAGE SECRETARY

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 6548
Điểm bài viết hay : 13
Join date : 13/05/2010

Bài gửiTiêu đề: FOOD AND BEVERAGE SECRETARY   21st December 2010, 10:33 pm

POSITION TITLE :­ FOOD AND BEVERAGE SECRETARY
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :

Under
the general directions of the Food and Beverage Manager his/hers
delegate, and within the limit of established corporate and local hotels
P&P oversees and direct all aspects of secretarial work in
maintaining the office and related administration.

RELATIONSHIP :

1.Reports directly to and communicates with the Food and Beverage Manager and all administrative matters.
2.Cooperates, coordinate and communicates with other inter-departmental secretaries as required.
3.Supervises the work of the Food and Beverage typist.

DUTIES AND RESPONSIBILITY :
1.Day-to-day secretarial to including typing, filing, telex, fax, telephone, etc.
2.Distribution of memos, letters, information, etc.
3.Arranging internal/external appointments.
4.Handling reservation as requested.
5.Translating incoming mail, documents, and articles by request.
6.Supervising the Food and Beverage typist duties.
7.Storing and keeping all confidential information.
8.Preparing monthly operational result for meeting with other hotels.
9.Taking minutes of Food and Beverage Meetings with other hotels.
10.Performing related duties and special assignment as requested.
11.Receiving, answering, classifying and recording of incoming mail, telexes, fax, documents. Etc.
12.Records number of photocopies used and give a monthly report to Food and Beverage Manager.

REQUIREMENTS :
1.Fluent English – Both spoken and written.
2.Fully qualified in typing and shorthand.
3.Foreign travel, good geographical knowledge and a third language will be an asset.
4.Hard working and willing to meet deadlines.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminhtruong@yahoo.com henryminh
ngoinhaxinh89
Thành viên cấp 1


Tổng số bài gửi : 3
Điểm Tổng Hợp : 159
Điểm bài viết hay : 5
Join date : 13/07/2018

Bài gửiTiêu đề: Re: FOOD AND BEVERAGE SECRETARY   14th July 2018, 4:51 pm

Về Đầu Trang Go down
 
FOOD AND BEVERAGE SECRETARY
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn được quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description F&B Service-
Gửi bài mới   Trả lời chủ đề nàyChuyển đến