VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
WAITER/WAITRESS Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 WAITER/WAITRESS

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8512
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

WAITER/WAITRESS Empty
Bài gửiTiêu đề: WAITER/WAITRESS   WAITER/WAITRESS I_icon_minitime21st December 2010, 10:35 pm

POSITION TITLE :­ WAITER/WAITRESS
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :

Under the general guidance and supervision of the Restaurant Manager or Outlet Supervisor, within the limits of established Corporate Policies, Procedures and Food and Beverage Manual, assist in providing appropriate Food and Beverage service in the assigned outlet.


RELATIONSHIP :

1.Reports directly to the Captain Waiter.

2.Interacts and cooperates with Superior and other Food and Beverage staff as Required.

3.Interacts with guests as appropriate.

4.Interacts with housekeeping, Engineering. Laundry. Storeroom and other Departments as requested.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES :
1.Implements and maintains the appropriate standard performance as per established Food and Beverage Manual.

2.Assist Captain in providing an Overall high standard of Food and Beverage service to guests and ensures that the guest satisfaction are met.

3.Ensures punctual attendance and address to duly schedules as directed by Restaurant Manager or Outlet Supervisor.

4.Complies with and ensures that the Hotel
a.Health, Safety and Hygiene Police
b.House Rules and Regulations
c.Personal Grooming and Appearance Standards

5.Attends and participation in service briefing.

6.Attends formal training held by Manpower or Outlet in regards to Food and Beverage Service Quality Standard Expectation and Future Career Development.

7.Conducts all miss-en-place work required and ensures that the expected standard and regulations are implemented appropriately.

8.Ensures maintains and controls the cleanliness, completeness, arrangement and replenishment of.
a.Food and Beverage trolleys/carts
b.Buffet
c.Service Station.
as required.

9.Routinely checks, identifies section assigned needs for maintenance work order, relays same to Supervisors and ensures the accomplishment are proper.

10.Informs, notifies supervisors of special requests and or other related matters.

11.Practices Basic Skills of Guest Courtesy as appropriate.

12.Performs related duties and special and projects as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
WAITER/WAITRESS
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» BANQUET WAITER
» HEAD WAITER
» MINI BAR WAITER
» BANQUET HEAD WAITER

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description F&B Service-
Chuyển đến