VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
BUTLER position Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 BUTLER position

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8511
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

BUTLER position Empty
Bài gửiTiêu đề: BUTLER position   BUTLER position I_icon_minitime21st December 2010, 10:40 pm

POSITION TITLE :­ BUTLER
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :
Under the general supervision of the Guest Relations Manager, handles all requirements of guest on the Executive Floors,

RELATIONSHIP :
1.Reports directly to Guest Relations Manager or delegates.

2.Liaises directly with any departments in order to satisfy guest request - in particular Food and Beverage and Housekeeping.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES :
1.Keeps
himself informed of all promotion and activities around the hotel.
Makes reservations on half of the guest for all outlets and hotel
events.

2.Unpacks, packs, folds guest clothes. Also handles all
request of pressing and delivers laundry to the room from the hotel
laundry.

3.Serves welcome drinks to 'all welcoming guest.

4.Handle manual wake-up calls, turn down service and shoe shine service.

5.Takes all Food and Beverage orders to the room coordinates with room service.

6.Responsible for the Executive lounge including breakfast and bar service.

7.Coordinates replenishing of food and drink amenities in the rooms with G.R.
Valet.

8.Maintains butler log book and handles all guest request accordingly.

9.Handles any ticket reservations and reconfirmation·s. also business needs such as telexes, fax, etc.

10.Announces and receives visitors when appropriate and takes messages.

11.Makes-up bed and assist Housekeeping when required.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
BUTLER position
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Butler trong khách sạn Năm sao
» BARTENDER position
» CAPTAIN position
» WASHER position
» VALET position

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description F&B Service-
Chuyển đến