VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8512
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR Empty
Bài gửiTiêu đề: FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR   FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR I_icon_minitime21st December 2010, 10:44 pm

POSITION TITLE :­ FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :

Under
the general guidance and supervision of the Food and Beverage Manager,
and within the limits of established property policies, procedures, and
Food and Beverage Manual, assist in overseeing and directing all aspects
of the outlets.

RELATIONSHIP :

1.Reports to the assistant Food and Beverage Manager

2.Provide Functional assistance and direction to the Food and Beverage operations as assigned.

3.Interact
with individuals outside the hotel including, but not limited to,
clients, suppliers, Government officials, competitors and other number
of the local community.

4.Cooperates functions and activities with certain Hotel Department Heads and Food and Beverage Department heads.


DUTIES AND RESPONSIBILITIES :

1.Supervises the day-to-day function of all restaurant employees, facilities, Sales and Cost.

2.Assist the Food and Beverage Manager in controlling and analyzing, on an-ongoing basis the following:
* Quality level of products and services
* Guest Satisfaction
* Merchandising
* Operating Cost
* Sanitation and cleanliness and hygiene

Ensure optimum performance in specific areas as assigned in the above areas.

3.Established and maintains effective employee relations.

4.Conducts,
under the guidance of the Food and Beverage Manager, Assistant Food and
Beverage Manager, such functions as interviewing, hiring, employee
orientation, on-the-job-performance, coaching, counseling and suspension
if necessary to ensure appropriate staffing productivity.

5.Attends and contributes to weekly Food and Beverage meetings.

6.Participate in service as necessary in accordance with the requirements and practices of Food and Beverage outlets.

7.Ensure hotel grooming and appearance standards are met.

8.Control stocks for daily use in outlets to ensure service requirements are met.

9.Participate in the preparation of the Food and Beverage Department and Goals.

10.Performs related duties and special projects as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
FOOD AND BEVERAGE COORDINATOR
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» FOOD AND BEVERAGE SECRETARY
» FOOD AND BEVERAGE MANAGER
» ASSISTANT FOOD AND BEVERAGE MANAGER
» BANQUET SALES REPRESENTATIVE COORDINATOR
» FOOD & BEVERAGES SUPERVISOR

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description F&B Service-
Chuyển đến