VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh
VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR Coolte17Trang ChínhLatest imagesTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

 

 SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 8512
Điểm bài viết hay : 17
Join date : 13/05/2010

SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR Empty
Bài gửiTiêu đề: SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR   SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR I_icon_minitime21st December 2010, 9:48 pm

POSITION TITLE :­ SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR
DEPARTMENT : FINANCE DEPARTMENT

PURPOSE :

Under the general directions of Accountant/General Cashier, within the limits of
Hotel
Property Policies & Procedure. She/he is responsible for
collection/record of revenue in Outlets and Custodian of money.

RELATIONSHIPS :

1.Reports directly to General Cashier/Accountant.

2.Provides functional assistance to Finance Department personnel affecting his/her operations.

3.Corporate, Coordinate and Communicates with the Food & beverage Outlets staff as appropriate.

4.Supervises of all Restaurant Cashiers.


DUTIES AND RESPONSIBILITIES :

1.To control, manage and supervise the Restaurant Cashiers.

2.To train up Restaurant Cashiers.

3.To make duty roster and control leaves and duties of the rest / Cashiers.

4.To control and maintain the restaurant register machine.

5.To program the Menu price of the Machine.

6.To check all Cashiers outlets frequently and help them in closing the sales summary, Audit sheet and Remittance.

7.To maintain and control F&B checks and issue it to the Restaurant.

8.To maintain Liaison between Accounting and Cashiers operations.

9.To visit and check frequently the Cashiers counters.

10.To recommend personnel action.

11.Perform any duties and special project as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminh
 
SR.RESTAURANT CASHIERS SUPERVISOR
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Princess Annam resort and Spa cần tuyển room supervisor + laundry supervisor
» RESTAURANT MANAGER
» FO Supervisor
» MINI BAR SUPERVISOR
» ACCOUNTS RECEIVABLE SUPERVISOR

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description Finance-
Chuyển đến